Karis Lions år 2023-2024 har inletts med 2 loppisar vid lagret i Åminnefors. Det första hölls 16.9 och det andra - samtidigt som Slow Food arrangerades i Fiskars och Billnäs October Fair i Bruket - lördagen den 30.9. Tack till alla Besökare! Pengarna går till hjälpverksamhet i regionen.

Vi sammanträder i Servicehuset i Karis första onsdagen i månaden. För att vidga vyerna besöker vi även andra klubbar. LC Hanko-Hangö besöktes i september och oktober besöket går till LC Sjundeå. Nästa månadsmöte ons 1.11.23 får vi besök av stadsdir. Petra Theman samt Lions Bröder från Ekenäs. 

Du vet väl att Lions klubbarna nuförtiden består av både manliga och kvinnliga klubbmedlemmar? Dessutom söker vi ständigt nya medlemmar, speciellt bland de yngre leden. Kom och bekanta Dej med vår verksamhet!

Rita Isaksson, President 2023-2024

Lions Karis-Karjaa önskar alla en trevlig självständighetsdag!

Klubben deltog idag med kransnedläggning vid hjältegravarna i Pojo. I ceremonin deltog Karis krigsveteraner, Raseborgs stad, Karis-Pojo svenska församling, Raaseporin suomalainen seurankunta samt Lions Karis-Karjaa.

lionskaris0223rekry.jpg

Årest DUV-dans i Skogby fyllde i år 20 år.
Dansgolvet var välfyllt och också i år var det orkestern Viola & Kenneth som stod för musiken. I pausen bjöd Lions på korv och läsk.
DUV-dansen ordnades av Lions-klubarna i Ekenäs, Hangö, Ingå, Karis och Tenala-Bromarv som en gemensam zonaktivitet.

Välkommen till våra nya webbsidor! Sidorna publicerades 14.11.2016. Det finns ännu en del att göra innan vi är nöjda, bl.a. är artiklarana nu endast på svenska och så saknas det en del innehåll under klubbnyheter, välgörenhet och kalenderprogram. Ha överseende.

Tack för att du besöker vår sida!

Lions Club Karis Karjaa