Hej!

Imorgon på fredag är det äntligen dags för Luciakröning i Karis kyrka 😀. Gäller att ta sig dit senast tills kl. 18 då Lucia med tärnorna uppträder.

Om man däremot inte har möjlighet att delta i Luciakröningen imorgon kväll så kan man även passa på att besöka följande övriga öppna tillställningar där Lucia även uppträder:

Fre 13.12 kl. 8:30 Lilla hembageriet
Fre 13.12 kl. 13:45 Församlingshemmet
Lö 14.12 kl. 13:00 Fiskars
Lö 14.12 kl. 19:00 Manskörens konsert, Karis kyrka
Sö 15.12 kl. 18:10 Manskörens konsert, Fiskars
Sö 15.12 kl. 19:15 De vackraste julsånger, Svartå kyrka

Vi ses! 🕯

Tack för alla röster och bidrag! Vi har nu utfört rösträkningen och kan med glädje meddela årets Lucia!

Lions klubben gratulerar årets Karis-Pojo Lucia, Elin Blomfelt.

Elin är 15 år, bor i Pojo och går i Karis svenska högstadium. Till hennes hobbyn hör att spela piano och vara med vänner. Hon beskriver sig som glad, energisk och empatisk. Som lucia vill hon lysa upp den kalla och mörka vardagen och sprida glädje till både gamla och unga.

Fem kandidater deltar detta år i LC Karis-Pojo Lucia-evenemang.

En av dem får allmänheten rösta fram som Lucia via röstningslådor som är utplacerade på olika ställen i Karis, Pojo, Svartå och Fiskars; Karis Apotek, Karis bibliotek, Lilla Hembageriet, Restaurang KW, Restaurang Brasseriet, Restaurang Socis, K-Supermarket Karis, S-Market Karis, K-Market Svartå, Deli-Tukku Pojo, Pojo Apotek, K-Market Fiskars.

Röstningslådorna samlas in för rösträkning kvällen 4.12, genast därefter meddelar vi vem som har den äran att få vara årets Lucia !

Foto: Fotosto

Kandidaterna är:

lions1209lucia

 

Tack för alla röster och bidrag! Vi har nu utfört rösträkningen och kan med glädje meddela årets Lucia.

Lions Club Karis-Pojo gratulerar klubbens Lucia 2018, Kaisla Dahlqvist!

Nu är det dags igen att rösta fram en Lucia för Lucia-evenemanget som Lionsclub Karis-Karjaa har organiserat sedan 1983. Detta år är det nio ungdomar som vill vara med antingen som Lucia eller tärna och föra fram en ljusets hälsning i vintermörkret.

Du kan delta i Lucia-röstningen i Karis vid K-supermarket, apoteket, biblioteket, restaurangerna KW, Socis och Brasserie samt vid Lilla hembageriet. I Pojo går det att lämna sin röst vid S-market, apoteket samt DeliTukku. I Svartå och Fiskars går det att rösta vid K-market. 

Alla kandidater är med i Lucia-följet samt Lucia-kröningen som sker 13 december i Pojo kyrkan. 

Anna-Matilda Rosendal kröntes till LC Karis-Pojo Lucia 2017 i St Katarina Kyrka i Karis onsdagen 13.12.2017. Bilder från evenemanget nedan.

LC Karis-Pojo tackar följande samarbetspartners för deras bidrag, tack!

Karis-Pojo svenska församling

Karis FBK

Östermans Alltrans (transport)

Sassi Design (Luciasmycket)

Lilla Hembageriet (kaffe)