Röstningsställen: KW, Brasserie, Socis, K-supermarket Karis, S-market
Karis, Lilla Hembageriet, Nya Fokus, K-market Svartå och S-market Pojo.
Sista röstningsdagen 4.12.

Samtidigt som Luciaevenemanget sänds ut på KEXTV så publiceras även materialet här sö 13.12 kl. 19:00.

 

Hej allihopa!

Årets Luciakröning blir lite annorlunda i år då vi är tvungna att undvika större folksamlingar. Se programinfo nedan om hur du kan ta del av årets Luciastämning.

Pga rådande läge blir det inget luciaval detta år. Vi försöker hitta på trevliga,trygga och säkra alternativ. Följ med info på denna sida eller vår FB sida för närmare info. Den som hade tänkt ställa upp detta år - återkom nästa år. 🕯

 

Hej!

Imorgon på fredag är det äntligen dags för Luciakröning i Karis kyrka 😀. Gäller att ta sig dit senast tills kl. 18 då Lucia med tärnorna uppträder.

Om man däremot inte har möjlighet att delta i Luciakröningen imorgon kväll så kan man även passa på att besöka följande övriga öppna tillställningar där Lucia även uppträder:

Fre 13.12 kl. 8:30 Lilla hembageriet
Fre 13.12 kl. 13:45 Församlingshemmet
Lö 14.12 kl. 13:00 Fiskars
Lö 14.12 kl. 19:00 Manskörens konsert, Karis kyrka
Sö 15.12 kl. 18:10 Manskörens konsert, Fiskars
Sö 15.12 kl. 19:15 De vackraste julsånger, Svartå kyrka

Vi ses! 🕯

Tack för alla röster och bidrag! Vi har nu utfört rösträkningen och kan med glädje meddela årets Lucia!

Lions klubben gratulerar årets Karis-Pojo Lucia, Elin Blomfelt.

Elin är 15 år, bor i Pojo och går i Karis svenska högstadium. Till hennes hobbyn hör att spela piano och vara med vänner. Hon beskriver sig som glad, energisk och empatisk. Som lucia vill hon lysa upp den kalla och mörka vardagen och sprida glädje till både gamla och unga.

Fem kandidater deltar detta år i LC Karis-Pojo Lucia-evenemang.

En av dem får allmänheten rösta fram som Lucia via röstningslådor som är utplacerade på olika ställen i Karis, Pojo, Svartå och Fiskars; Karis Apotek, Karis bibliotek, Lilla Hembageriet, Restaurang KW, Restaurang Brasseriet, Restaurang Socis, K-Supermarket Karis, S-Market Karis, K-Market Svartå, Deli-Tukku Pojo, Pojo Apotek, K-Market Fiskars.

Röstningslådorna samlas in för rösträkning kvällen 4.12, genast därefter meddelar vi vem som har den äran att få vara årets Lucia !

Foto: Fotosto

Kandidaterna är: